De gebitsprotheses, die met veel zorg en aandacht in de Tandprothetische Praktijk van Peter Zethoven in Nieuwe Niedorp worden vervaardigd, laten de zon weer schijnen in het leven van de patiënten van de praktijk, die uit Niedorp en wijde omgeving komen.

Wat is er niet heerlijker, dan weer vrijuit te kunnen lachen in gezelschap, zonder die eeuwige hand voor de mond, of te eten zonder pijn? Want, dat laatste kan gemakkelijk het geval kan zijn, als mensen te lang met een prothese rondlopen (jaartje of 40!?).

Kom dus naar de Trambaan 119 in Nieuwe Niedorp (even een afspraak maken) en laat u door ons voorlichten over de vele mogelijkheden die er zijn. Bijvoorbeeld voor het aanmeten van een volledige prothese, een zogenoemde ‘plaatje’, een frame of een implantaatprothese (klikgebit).


De implantaatprothese geeft de oude kauwkracht weer terug, “dit had ik veel eerder moeten doen”, zeggen de patiënten vaak achteraf. De implantaatprothese is voor Unive verzekerderen ook zonder machtiging mogelijk, hiervoor werken wij samen met een implantoloog in t’ Veld.

Daarnaast is praktijk Zethoven contractant voor alle zorgverzekeraars. Zethoven: ,,Als cliënten wat ouder worden vinden ze een prothese gek genoeg niet meer zo belangrijk. Dan zie je vaak, dat bij eten of lachen dat linkerhandje wordt ingezet. Jammer natuurlijk. Er zijn genoeg mogelijkheden om dat te veranderen.

Wij helpen daar graag bij, bekijk de mogelijkheden. Desnoods komen we zelfs bij de mensen op huisbezoek.
Ook kunnen mensen altijd een afspraak bij ons maken voor een algehele gratis gebitscontrôle.

Lach en zing onbekommerd, eet smakelijk en spreek zonder gêne! Tot ziens!